Laptop 17 inch met dvd speler

Ben je op zoek naar een mooie laptop om uw dvd’s op af te spelen? Dan is wellicht laptop 17 inch met dvd speler iets voor jou.

DVD speler op laptop

Op steeds minder laptops zit een dvd-speler. Dit komt door de opkomst van streamingsdiensten waardoor deze door veel mensen steeds minder wordt gebruikt. Echter zijn er nog genoeg mensen die graag een dvd’tje afspelen op hun laptop. Daarnaast kan je er niet alleen een dvd mee afspelen als je ook nog een gehele muziekcollectie hebt op cd’s kan je deze¬†

Voordelen laptop 17 inch met dvd speler

De voordelen zijn dat je:

  • DVD’s af kunt blijven spelen.
  • CD’s af kunt blijven spelen.
  • Bestanden op CD-roms kunt opslaan.
  • Sommige films niet op streamingsdiensten staan met name hele persoonlijke films zoals een trouwerij of schoolmusical.

Nadelen laptop 17 inch met dvd speler

De grootste reden waarom je geen cd of dvd meer kan afspelen op een laptop is omdat veel mensen deze functie niet gebruiken. Daarom is er voor gekozen om hem weg te laten om de laptop compacter en lichter te maken. 

Externe dvd speler voor je 17 inch laptop

Als je al een 17 inch laptop hebt die niet beschikt over een dvd-speler maar dit nog wel wilt. Dan is er gelukkig een alternatief. Zo heb je ook een externe dvd-speler. Deze kan je super makkelijk koppelen aan de USB-poort van je laptop. De kosten hiervan beginnen vanaf ongeveer 30 euro. Dus een redelijk betaalbaar alternatief.