HP 17 inch laptop

Op zoek naar een 17 inch laptop? Wellicht dat een HP 17 inch laptop iets voor jou is. HP staat voor Hewlett Pachard en is een van de bekendste computer en laptop merken. HP heeft een uitgebreid aanbod met keuze uit verschillende werkgeheugens en processormodellen. 

HP Laptop

hp 17 inch laptop i3

Ben je op zoek naar een laptop voor eenvoudige werkzaamheden?

Wellicht dat een laptop van HP met een i3 processor al voldoende is. Deze is geschikt om te werken in tekstbestanden en lichte internet werkzaamheden uit te voeren.

HP Laptop 17 inch i3 processor

hp 17 inch laptop i5

Een 17 inch laptop in combinatie met een i5 processor is uitermate geschikt om te kunnen internetten, foto’s te bewerken en natuurlijk ook de simpelere taken te kunnen uitvoeren zoals werken in word en excel en het verzenden van e-mails.

HP Laptop met i5 processor

hp 17 inch laptop i7

Een laptop van HP in combinatie met een i7 processor is geschikt voor nagenoeg alles wat je je kan voorstellen. Uiteraard kun je er mee e-mailen, internetten, en in de office programma’s te werk gaan. Ook kan je er video’s mee bewerken. Dan is het natuurlijk zeer fijn als je op een groot 17 inch scherm te werk kan gaan.

HP Laptop 17 inch i7

hp 17 inch laptop met ssd

Als je kiest voor een laptop met SSD kies je net voor dat beetje extra snelheid. 

Een SSD zorgt ervoor dat een laptop (snel) kan schakelen tussen programma’s.

Doordat steeds meer mensen bestanden opslaan in de cloud is een 256 GB voor de meeste mensen voldoende. Mocht je dit niet doen kun je het best een laptop met 512 GB SSD overwegen.

Met een 512 GB SSD van HP heeft u een snelle werking en veel ruimte voor opslag. 

Vooral geschikt als je zware games gaat spelen of video’s gaat bewerken. 

HP Laptop met AMD Ryzen processors

AMD Ryzen 3 hp 17 inch laptop

Andere 17 inch laptop merken