HP 17 inch laptop

Op zoek naar een 17 inch laptop? Wellicht dat een HP 17 inch laptop iets voor jou is. HP staat voor Hewlett Pachard en is een van de bekendste computer en laptop merken. HP heeft een uitgebreid aanbod met keuze uit verschillende werkgeheugens en processormodellen. 

hp 17 inch laptop i5

Een 17 inch laptop in combinatie met een i5 processor is uitermate geschikt om te kunnen internetten, foto’s te bewerken en natuurlijk ook de simpelere taken te kunnen uitvoeren zoals werken in word en excel en het verzenden van e-mails.

hp 17 inch laptop i7

Een laptop van HP in combinatie met een i7 processor is geschikt voor nagenoeg alles wat je je kan voorstellen. Uiteraard kun je er mee e-mailen, internetten, en in de office programma’s te werk gaan. Ook kan je er video’s mee bewerken. Dan is het natuurlijk zeer fijn als je op een groot 17 inch scherm te werk kan gaan.

hp 17 inch laptop met ssd

Als je kiest voor een laptop met SSD kies je net voor dat beetje extra snelheid. 

Verschillende modellen

HP heeft diverse modellen, we zullen er hieronder een aantal bespreken.

HP 17-by2701nd - Laptop - 17.3 Inch

Deze laptop heeft een verlicht toetsenbord, ideaal dus als je in een donkere ruimte de laptop wilt gebruiken. De laptop heeft daarnaast een Full HD scherm, waardoor je lekker kunt genieten van je serie of je film. 

De laptop is daarnaast ook geschikt voor het uitwerken van verslagen in word of het maken van powerpoint presentaties. 

HP ENVY 17-cg1720nd - Creator Laptop - 17.3 Inch

Deze laptop is geschikt voor het bewerken van fotos door de videokaart die er in zit, deze laptop heeft namelijk een NVIDIA GeForce MX450 videokaart.

HP 17-cn0701nd - Laptop - 17.3 Inch

Deze laptop beschikt over een HP Fast Charge. Daardoor is de laptop binnen 45 minuten voor 50% opgeladen. 

Daarnaast beschikt de laptop over een IPS scherm, hierdoor heb je een bredere kijkhoek en een prachtige kleurweergave.

HP Pavilion Gaming 17-cd2720nd - Gaming Laptop - 17.3 Inch

Met deze laptop ga je helemaal op in je game. Deze laptop heeft namelijk een uniek koelsysteem voor optimale prestaties en stabiliteit. Daarnaast heeft deze laptop een sterke processor en kun je er prachtig graphics op zien. Daarnaast is de laptop mooi afgewerkt met een smalle rand aan de zijkant. 

HP 17-by4700nd - Laptop - 17.3 Inch

Door de combinatie van de SSD en de snelle processor is deze laptop razendsnel.

Deze laptop is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerken. Voor fotobewerken en videobewerking is hij niet geschikt. Ook voor het spelen van zware games kunt u beter op zoek gaan naar een andere laptop. 

Andere 17 inch laptop merken